Ingrediente:
- morcovi (2 buc mari)
- germeni de broccoli (de 4 zile, ca barba de italian sau mai mult chiar!)
- 4-5 căței de usturoi
- ulei de măsline
- ciuperci (200g)
- 1 căpățână de usturoi
- pătrunjel (1 legătură mică)
- ulei de măsline
- sare, piper
Morcovii spălați i-am bărbierit cu ”decojitoru”. Am pisat cățeii de usturoi si am pus 1- 1/2 lg de ulei de măsline. Am amestecat apoi totul cu germenii de broccoli (care au un gust nemaipomenit!)
Ciupercile bine spălate au stat la marinat cam 30 min la temp.camerei în: ulei de măsline, felii de usturoi, sare, piper. Au ieșit foarte zemoase și bune! Am tocat pătrunjel și le-am ”plouat” peste ciuperci.
Simplu și gustos!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu