vineri, 18 noiembrie 2011

Cum a fost:)


Imi cer scuze de acum ca nu am poze...stiu...sunt naspa....nu tin blogu asta in viata :))....saptamana asta a fost halotica cu pregatirile pt workshop( powerpoint de 75 de slide-uri...ia ceva sa il faci...brosuri...prajituri)...am plecat pe fuga de acasa, am uitat camera si eram atat de luata cu altele ca am uitat sa le cer colegilor cu telefoane smechere sa faca poze ...:(((((...

No...cum a fost?  Despre mine trebuie sa stiti ca sunt praf! la prezentarile in public. de fiecare data cand imi prezint proiectele ma ia cu lesin si greata...acum a fost bine! De inceput a inceput Eliza...a prezentata in mare despre tranzitia de la regimul vegetarian la cel vegan, motivele pt care produsele animale nu sunt sanatoase..apoi eu am vb de raw :D si de tratarea problemelor de sanatate.
A fost lume multa...a trebuit sa scoatem ceva mese si sa aducem mai multe scaune...de la tineri(colegi de facultate din anu 2, 4 si 5) pana la batranei de 70 de ani!!! S-au pus intrebari, s-a gustat mancare, s-au mancat prajituri... a fost o seara super zic eu :)

Se pare ca devin mai bun la vorbit dar mai slaba la blogerit...fara poze....seriously??

Incerc sa postez reteta de tavalita maine sau poimaine( asta s-a manacat toata la workshop!!! si mi-au cerut si reteta :)...e pe baza de multe curmale...deci...pregatiti vreo 300 de gr de halawi sau medjool.

                                                                     Pa!

Un comentariu:

  1. Felicitari!Nu-i bai daca nu ai poze.Te credem pe cuvant:)Sigur nu e usor sa vorbesti in public...nu am facut-o niciodata dar m-as fastici foarte repede.Asa ca daca au fost si intrebari din partea celor prezenti inseamna ca li s-a parut interesant tot ce ati avut de zis si ca ati zis-o foarte bine din moment ce le-ati starnit curiozitatea si au avut si intrebari!Bravo!

    RăspundețiȘtergere