joi, 26 ianuarie 2012

Un site destept tare!

 Am dat de un site foarte tare si foarte folositor! Se numeste cronometer.com si te ajuta sa monitorizezi tot ce ai mancat intr-o zi. E ca un jurnal....si are graaaaaaaafice si iti arata nutrientii in procente...foarte interesanta gaselnita. Uta pe el!

cronometer

4 comentarii:

  1. Da bah! Sa stii ca-i fain! Chiar azi ma interesa ceva legat de varza si am dat un search..am dat de WikiFood...de toata jena! Stiam ca Wikipedia nu e o sursa de incredere dar totusi, sa scrii despre ceva ce nu te intereseaza destul..cam aiurea..
    Mersi de site! O sa arunc o privire de cate ori voi avea nevoie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu mi-am facut profil si monitorizez in fc zi ce mananc...ca sa fiu in juru 80/10/10( high carb/low fat)...si imi da graficele pe zi/sapt/luna...etc...

    Am facut azi un mousse genial(imi era pofta de ciocolata...damn it...nusth ce se intampla cu mine...defapt stiu...am mancat mai putine fructe decat de obicei in ultimele zile)...dar...curmale+lapte de cocus+cacao+unt de migdale/arahide/cashew( in jur de o lingura...nu mai mult) = cel mai tare mousse ever!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    SUPER bun mousse-ul!

    Eu mi-am luat miere de mană. Este speciala:X Nu e din nectarul florilor ci din rasini, e o miere de padure care are un gust de caramel... niaaaaaaaaaaaaaami!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Kinga,
    te astept cu drag, pe blogul meu, pentru a-ti ridica premiul binemeritat de tine,
    Luciana

    RăspundețiȘtergere