Ingrediente:
- ardei grași roșii (eu am avut 5)
- 1 legătură mare de pătrunjel
- 1 legătură de mărar
- semințe de floarea soarelui hidratate câteva ore (100g)
- semințe de floarea soarelui încolțite și deshidratate (50g)
- hrișcă încolțită și deshidratată (100g)
- 2 linguri de pastă de susan
- 1 căpățână de usturoi și încă o haită (depinde de gust; mie așa-mi place sărutul)
- puțină sare și boia de ardei iute
- apă cât cere
Ardeii: jos pălăria! Le scoți apoi cotorul astfel încât sunt gata pentru umplut.
Verdeața o toci cu un cuțit sau două :))
Restul ingredientelor le mărunțești în blender până devin pastă. Adaugi în compoziția obținută verdeața și te apuci de umplut. (burta)
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu