sâmbătă, 17 decembrie 2011

Gata...vacanta!!!!

  Am dormit 17 ore :X:X:X:X si m-am trezit simtindu-ma ca de sarbatori...ce e cel mai trist e ca deja sunt crispata ca n-am nimic de facut....si am o lista facuta pe perioada examinarilor cand avem somn zeroooo cu toate lucrurile pe care vreau sa le fac:  sa vad filme, sa incerc retete noi, etc....e marsav stilul asta de viata...si cand ar trebui sa te odihnesti si sa profiti de vacanta te simti vinovat ca nu faci nimic ce tine de arhitectura...brainwashed de numa...
   Sunt fericita...asa in stresul si nesomnul asta...sunt fericita ca fac ceva ce imi place, ca am ocazia sa studiez aici, ca am o sora incredibila pe care o neglijez din prea multa munca( ne luam revansa sis!) ,ca am o mama supeeeeeer, ca semestrul viitor il fac in Germania, ca am colegi geniali...si muuuuuulte altele.



  No...mai putine emotii mai mult papa...astazi avem Cheesecake de citrice si cioco :X:X:X:X....Facut repede repede acum cateva saptamani...pozat amatoresc ( cred k deja v-ati obisnuit) insa atat e bun!!!!

  Ingrediente:

  Pt blat:

  o cana jumate de fulgi de cocos
  200 g curmale
  100 g caju macinat
  zeama de lamaie
  coaja de lamaie

    Se blenduiesc curmalele pana devin pasta si se amesteca cu ingredientele de mai sus pana se obtine un aluat omogen. Se preseaza pe fundul unei forme de tort si se da la frigider.

  Pt crema:

 citirce:                                                cioco:

200 g caju                                          200 g caju
zeama de la 2 lime+2 porto                 zeama de la 3 porto
coaja de porto                                    3 linguri de cacao
3 linguri miere                                     3 linguri miere
vanile( 1/4 din pastaie)                        3 linguri unt de cocos
3 linguri de unt de cocos                  
               
 Se blenduiesc toate incredientele pana se obtine o crema fina finaaaaaaaaa si apoi incepe asamblarea dupa principiul: torni un strat si il lasi sa se intareasca la congelator...tori altul...asa ori faci multe straturi mai subtiri si alternate ori doua mari ca mine.
                         
                                                                                                                     pofta buna!

3 comentarii: